Herladen

Voordeel en Precisie

Voor de actieve schutter is zelf herladen van groot economisch voordeel. We hebben een scala aan herlaad-apparatuur en accessoires. De serieuze schutter kan elke patroon naar eigen specificaties samenstellen voor een optimaal schotbeeld.U kunt ons vrijblijvend bellen of mailen voor meer informatie.

Kruit en Primers

Vanzelfsprekend hebben we voor u de beste merken kruit in het assortiment, in gebruik bij Action Shooting topschutters en lange afstand geweerschutters. Alle door ons gevoerde primers (slaghoedjes) zijn non-corrosive en betrouwbaar en komen in de maatvoeringen Small en Large Pistol, Magnum, Small Rifle, Small Rifle Magnum en Large Rifle. Uitzonderlijke maatvoeringen op aanvraag.

Breed assortiment kogelkoppen

We bieden u een breed assortiment aan kogelkoppen voor revolver, pistool en geweer. Verkoperd, full metal jacket of met kunststof coating. Maar ook matrijzen waarmee u exotische kalibers zelf kunt fabriceren.


Herman Sprakel
Jacht en Schietsport

Sinds 1985 een naam in het Oosten voor zowel de startende als de geoefende sportschutter en jager. We bieden u een ruime keuze in nieuwe en gebruikte sportwapens. Middels een makkelijke navigatie kunt u een rondleiding nemen door ons bedrijf. Zoekt u iets wat u niet op de pagina's kunt vinden? Bel of mail ons.

Deurningerstraat 254    -    7522 CL Enschede    -    tel 053 435 55 69    -    info@sprakelwapens.nl


Herman Sprakel Jacht en Schietsport  
Deurningerstraat 254 - 7522 CL Enschede
tel 053 435 55 69 - info@sprakelwapens.nl

Contact    Locatie    Openingstijden